Voima
August 28, 2020

Voima mukaan tämän syksyn Mastercard Lighthouse -ohjelmaan

Voiman tärkein tehtävä on turvata asiakkaidemme rahavarannot. Koska rahan ainut tarkoitus ei kuitenkaan ole holvissa pölyttyminen, Voiman on tarkoitus tarjota tulevaisuudessa asiakkaillemme luotettavia ja tehokkaita tapoja käyttää säästöjään heidän jokapäiväisessä elämässään. Toisin sanoen haluamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat käyttää jatkossa kultaa myös maksamiseen.

Tämä ei kuitenkaan tule tapahtumaan yhden yön aikana, sillä kyseinen prosessi vaatii palveluntarjoajalta paljon. Maksupalveluiden tarjoamiselle on muun muassa hankittava vaaditut viranomaisluvat ja rakennettava tarvittavat tietotekniset puitteet. 

Mutta ennen kaikkea tarvitaan uusia yhteistyökumppaneita – ja tämän osalta Voima onkin ottanut tärkeän askeleen eteenpäin.

Voima on valittu osaksi 15 yrityksen joukkoa, jotka ottavat osaa Mastercard ja NFT Ventures -yhtiöiden ansioituneeseen Lighthouse-ohjelma. Ohjelman seuraava toteutus on syksyllä 2020, ja sen pääasiallinen tavoite on saattaa yhteen nousevia fintech-lupauksia sekä kokeneempia yrityksiä verkostoitumisen ja yhteistyön merkeissä. Osallistujilta vaadittiin eritoten toimivaa liiketoimintamallia sekä todennettua markkinakysyntää.

Ohjelmaan osallistuminen on suuri kunnia Voimalle. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme asiakaskokemuksen parantamiseen ja sidosryhmien luottamuksen edistämiseen – ja uskomme ohjelman palvelevan nimenomaisesti näitä tavoitteita.

Lighthouse-ohjelma järjestetään erikseen kaksi kertaa vuodessa. Osallistuville yrityksille järjestetään työpajoja, ja heille tarjotaan ohjelman aikana jatkuvaa tukea eri toiminnan tasoilla. Ohjelman päätyttyä osallistujat pääsevät lisäksi mukaan Lighthousen alumniverkostoon.

Voiman toimitusjohtaja Marko Viinikka näkee ohjelman lupaavana mahdollisuutena: 

“On mukava päästä juuri tuon toimialan tekijöiden joukkoon, sillä Voima ei ole tässä sarjassa toistaiseksi vielä paininut viime vuodet kun on keskitytty lähinnä fyysisten operaatioiden, kuten holvin, turvatilojen ja tietoteknisen rungon, rakentamiseen. 

Meillä on suunnitelmissa alkaa jossain vaiheessa tarjota myös kultaan liittettyjä maksupalveluja, joihin kuuluu esimerkiksi maksukorttiominaisuus. Näin ollen tämän alan yhteistyökumppaneita tullaan ehdottomasti tarvitsemaan, ja tämän vuoksi valinta tuntuu erityisen hyvältä. Voima on kovaa vauhtia etenemässä juuri siihen suuntaan, jota varten yritys alun alkaen perustettiin.” 

Lighthouse-ohjelman osallistujien julkistaminen (englanniksi):

https://mclighthouse.com/mastercard-lighthouse-programs-fall-edition-of-2020/

Lisätietoa Lighthouse-ohjelmasta (englanniksi):

https://mclighthouse.com/program/who-we-are/

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius.

Voima Gold LTD
Y2843889-9
Bulevardi 5
00120 Helsinki
Finland
Contact
contact@voimagold.com
+358 9 612 1917
ma-pe 9.00-17.00
© 2020 Voima Gold LTD
Mikään Voiman verkkosivuilla tai palveluissa ilmaistu viesti ei ole kultaan liittyvä sijoitusneuvo. Verkkosivujen kultaa käsittelevien kirjoitusten ja julkaisujen tarkoitus on lisätä yleistä tietoisuutta kultaan ja kultamarkkinaan liittyen. Voiman verkkosivut ja palvelu eivät sisällä arvioita kullan tulevaan tai nykyiseen arvoon, mihinkään kultaan liittyvään tuotteeseen tai palveluun liittyen tai epäsuorasti suosittele tai kehota mitään sijoitusstrategiaa.
Käytämme sivulla evästeitä käytön helpottamiseksi ja käyttökokemuksen parantamiseksi.
Lue lisää
Hyväksy
Hylkää