J√§t√§ soitto­pyynt√∂

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe

Kiitos soittopyynnöstäsi!

Olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista - yleensä yhden arkipäivän kuluessa.

Ota suoraan yhteyttä

contact@voimagold.com
+358 (0)9 612 1917

arkisin
09:00‚Äď16:30

Tietosuojaseloste

1. Alustus

1.1 Voima Gold Oy (‚Äúme‚ÄĚ tai ‚ÄúVoima Gold‚ÄĚ) on sitoutunut turvaamaan rekister√∂ityjen k√§ytt√§jiemme (‚Äúsin√§‚ÄĚ tai ‚Äúk√§ytt√§j√§‚ÄĚ) yksityisyyden. T√§m√§ tietosuojaseloste - yhdess√§ k√§ytt√∂ehtojemme kanssa - m√§√§ritt√§√§ sen, miten Voima Gold rekisterinpit√§j√§n√§ ker√§√§ ja k√§sittelee henkil√∂tietojasi. ‚ÄúHenkil√∂tiedoilla‚ÄĚ tarkoitetaan t√§ss√§ selosteessa Euroopan unionin yleisess√§ tietosuoja-asetuksessa 2016/679 k√§ytetty√§ m√§√§ritelm√§√§.

1.2. Kerromme tässä selosteessa seuraavat asiat:

1.3. Emme kerää mitään henkilöön yhdistettävissä olevaa tietoa lapsilta tai alle 18-vuotiailta ilman huoltajien suostumusta. Mikäli epäilet lapsen tai alle 18-vuotiaan toimittaneen meille henkilötietojaan ilman tämän huoltajan suostumusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

1.4. Tämä seloste pätee ainoastaan siihen tietoon, jota itse käsittelemme. Se ei päde sellaisten yhtiöiden käytäntöihin, joita emme omista tai hallinnoi, eikä sellaisiin työntekijöihin, jotka eivät työskentele alaisuudessamme. Palveluihimme sisältyvä tieto saattaa lisäksi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivuille. Kaikki se tieto, jonka annat näillä sivuilla, on kyseisten tahojen mahdollisten tietosuojakäytäntöjen piirissä. Muista tutustua kunkin vierailemasi kolmannen osapuolen sivujen tietosuojaselosteisiin.

1.5. Saatamme toisinaan päivittää tätä selostetta. Mikäli teemme oikeuksiisi vaikuttavia muutoksia, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja/tai tiedotamme asiasta verkkosivuillamme osoitteessa voimagold.com viimeistään neljätoista (14) päivää ennen muutosten voimaantuloa.

2. Henkilötietosi ja niiden käyttö

2.1. Tässä luvussa kerromme seuraavat asiat:

2.2. Voimme k√§sitell√§ henkil√∂kohtaisia tunnistetietojasi (‚Äúhenkil√∂kohtaiset tunnistetiedot‚ÄĚ). Henkil√∂kohtaiset tunnistetiedot voivat koskea seuraavanlaista tietoa: koko nimi, s√§hk√∂postiosoite, puhelinnumero, syntym√§aika, henkil√∂tunnus, ik√§, sukupuoli, kansalaisuus, asuinvaltio, kotiosoite sek√§ valokuvat. Henkil√∂kohtaiset tunnistetiedot ovat per√§isin sinulta. Niit√§ k√§sitell√§√§n seuraavia tarkoituksia varten: palvelujemme tarjoaminen, sinulle viestiminen, k√§ytt√§jiemme suojaaminen laittomalta toiminnalta, lakien sek√§ s√§√§d√∂sten noudattaminen ja petosten, rahanpesun sek√§ muunlaisen rikollisen toiminnan tai palvelujemme v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§isy, paljastaminen sek√§ tutkintaan saattaminen. Oikeudellisen perusteen henkil√∂kohtaisten tunnistetietojesi k√§sittelylle tuo sek√§ sinun suostumuksesi ett√§ meid√§n oikeutettu etumme ja lakis√§√§teinen velvoitteemme ennaltaehk√§ist√§ petosta, rahanpesua, rikollista toimintaa sek√§ palvelujemme v√§√§rink√§ytt√∂√§.

2.3. Voimme k√§sitell√§ virallisia tunnistetietojasi (‚Äúviralliset tunnistetiedot‚ÄĚ). Viralliset tunnistetiedot voivat koskea seuraavanlaista tietoa: koko nimi, kansalaisuus, syntym√§aika, sukupuoli, henkil√∂tunnus, passitiedot, henkil√∂todistuksen tiedot, ajokortin tiedot ja/tai asuinpaikan vahvistava tieto (kuten s√§hk√∂lasku). Viralliset tunnistetiedot ovat per√§isin sinulta. Niit√§ k√§sitell√§√§n seuraavia tarkoituksia varten: k√§ytt√§jiemme suojaaminen laittomalta toiminnalta, lakien sek√§ s√§√§d√∂sten noudattaminen ja petosten, rahanpesun sek√§ muunlaisen rikollisen toiminnan tai palvelujemme v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§isy, paljastaminen sek√§ tutkintaan saattaminen. Virallisten tunnistetietojen k√§sittely auttaa meit√§ lis√§ksi tarjoamaan luotettavamman ja turvallisemman palvelukokemuksen asiakkaillemme. Oikeudellisen perusteen k√§sittelylle tuo sek√§ Voima Goldin laillisten velvoitteiden noudattaminen - toisin sanoen rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisten lakien noudattaminen - ett√§ meid√§n ja/tai kolmansien osapuolten oikeutettu etu tarjota palveluja sek√§ ennaltaehk√§ist√§ petosta, rahanpesua, rikollista toimintaa ja palvelujemme v√§√§rink√§ytt√∂√§.

2.4. Voimme k√§sitell√§ yritys- ja yhteis√∂tietoja (‚Äúyritys- ja yhteis√∂tiedot‚ÄĚ). Yritys- ja yhteis√∂tiedot voivat koskea seuraavanlaista tietoa ja niihin liittyvi√§ asiakirjoja: rekister√∂intimaa, toiminimi, puhelinnumero, s√§hk√∂postiosoite, yritys- ja yhteis√∂tunnus, rekister√∂intivuosi, verkkosivut, osoite, toimiala, yritysmuoto, liikevaihto, ty√∂ntekij√∂iden m√§√§r√§, varojen alkuper√§, toiminta muissa maissa, tosiasialliset edunsaajat ja omistustiedot sek√§ ote yritysrekisterist√§ tai vastaavasta rekisterist√§. Yritys- ja yhteis√∂tiedot voivat lis√§ksi sis√§lt√§√§ yrityksen tai yhteis√∂n tilin- tai alatilinhoitajan, tosiasiallisten omistajien ja/tai hallituksen tai muun vastaavan yrityksen tai yhteis√∂n hallintoelimen j√§senten henkil√∂kohtaisia tai virallisia tunnistetietoja. Yritys- ja yhteis√∂tiedot ovat per√§isin yritys- tai yhteis√∂asiakkaan tilinhoitajalta. Yritys- ja yhteis√∂tietoja k√§sitell√§√§n seuraavia tarkoituksia varten: palvelujemme tarjoaminen, k√§ytt√§jiemme ja palvelujemme turvaaminen, sinulle viestiminen, k√§ytt√§jiemme suojaaminen laittomalta toiminnalta, lakien sek√§ s√§√§d√∂sten noudattaminen ja petosten, rahanpesun sek√§ muunlaisen rikollisen toiminnan tai palvelujemme v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§isy, paljastaminen sek√§ tutkintaan saattaminen. Lis√§ksi petosten, rahanpesun, rikollisen toiminnan sek√§ palvelujemme muunlaisen v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§isy on sek√§ Voima Goldin ett√§ kolmansien osapuolien oikeutettu etu

2.5. Voimme k√§sitell√§ talous- ja ty√∂tietojasi (‚Äútalous- ja ty√∂tiedot‚ÄĚ). Taloustiedot voivat koskea seuraavanlaista tietoa: tulot, liikevaihto, omaisuus, tilitiedot ja/tai verotunniste. Ty√∂tiedot voivat koskea seuraavanlaista tietoa ja niihin liittyvi√§ asiakirjoja: ty√∂nantaja, toimenkuva ja/tai teht√§v√§nkuvaus. Talous- ja ty√∂tiedot ovat per√§isin sinulta. Talous- ja ty√∂tietoja k√§sitell√§√§n seuraavia tarkoituksia varten: k√§ytt√§jiemme suojaaminen laittomalta toiminnalta, lakien sek√§ s√§√§d√∂sten noudattaminen ja petosten, rahanpesun sek√§ muunlaisen rikollisen toiminnan tai palvelujemme v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§isy. Oikeudellisen perusteen k√§sittelylle tuo sek√§ Voima Goldin laillisten velvoitteiden noudattaminen - toisin sanoen rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisten lakien noudattaminen - ett√§ meid√§n ja/tai kolmansien osapuolten oikeutettu etu petosten, rahanpesun, rikollisen toiminnan tai palvelujen v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§isyyn, paljastamiseen ja tutkintaan saattamiseen.

2.6. Voimme k√§sitell√§ verkkosivujemme ja palvelujemme k√§ytt√∂√∂n liittyv√§√§ tietoa (‚Äúk√§ytt√∂tiedot‚ÄĚ). K√§ytt√∂tietoihin kuuluu p√§√§asiallisesti sellaista tietoa, jota verkkoselaimet, palvelimet ja Google Analyticsin kaltaiset palvelut tavallisesti luovuttavat, kuten selaintyyppi, kielivalinta, viittaava sivusto ja kunkin k√§ynnin ajankohta. Lis√§ksi voimme k√§sitell√§ yksil√∂im√§t√∂nt√§ tietoa, kuten kuinka k√§yt√§t tietty√§ palvelua (esim. verkkohaut), arvioitu sijaintisi, sivustomme asettamat ev√§steet jne. Vaikka k√§ytt√∂tiedot ovat p√§√§asiallisesti yksil√∂im√§t√∂nt√§ tietoa, sinut voi toisinaan tunnistaa joko pelk√§st√§√§n niiden avulla tai yhdess√§ henkil√∂kohtaisten tunnistetietojen avulla. K√§ytt√∂tietoa on esimerkiksi: 1) P√§√§asiassa k√§ytt√§ytymistilastointia, bisnesanalytiikkaa ja s√§hk√∂postikampanjoita varten ker√§√§m√§√§mme tietoa (‚Äúanalytiikkatieto‚ÄĚ). Analytiikkatieto voi sis√§lt√§√§ s√§hk√∂postiosoitteesi, IP-osoitteesi ja maakoodisi. 2) Turvallisuuteen, petosten ennaltaehk√§iseen ja/tai virheseurantaan liittyvist√§ taikka teknisist√§ syist√§ ker√§tty tieto (‚Äútekninen tieto‚ÄĚ), joka voi toisinaan sis√§lt√§√§ k√§ytt√∂tietoja. Lis√§ksi kirjaamme joitain tapahtumia sivustollamme suorittamistasi toiminnoista. Oikeudellisen perusteen k√§sittelylle tuo meid√§n tai kolmansien osapuolien oikeutetut edut - toisin sanoen palveluiden laadunvalvonta, verkkosivujen ja palvelujen parantaminen, petosten, rahanpesun, rikollisen toiminnan tai muun palvelujen v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§iseminen, paljastaminen ja tutkintaan saattaminen sek√§ turvallisuusuhkien ehk√§iseminen.

2.7. Voimme k√§sitell√§ verkkosivujemme kautta tekemiisi ostoihin, myynteihin, talletuksiin ja nostoihin liittyv√§√§ tietoa (‚Äúmaksutapahtumatiedot‚ÄĚ). Maksutapahtumatiedot voivat koskea seuraavanlaista tietoa: tapahtumatunnus, suoritetut ostot ja myynnit, maksutapa, m√§√§r√§, tiettyjen tapahtuma-asiakirjojen allekirjoitetut kopiot sek√§ talletusten, nostojen, ostojen ja myyntien arvo (fiat tai kulta) ja ajankohta. Tapahtumatiedot ovat per√§isin sinulta. Oikeudellisen perusteen k√§sittelylle tuo Voima Goldin laillisten velvoitteiden noudattaminen - toisin sanoen rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisten lakien noudattaminen -, sinun kanssasi tehdyn sopimuksemme toteuttaminen sek√§ meid√§n tai kolmansien osapuolien oikeutetut edut - toisin sanoen petosten, rahanpesun, rikollisen toiminnan tai muun palvelujen v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§iseminen, paljastaminen ja tutkintaan saattaminen.

2.8. Voimme k√§sitell√§ mit√§ tahansa viestinn√§llist√§ tietoa, jota sin√§ tuotat, kun k√§yt√§t eri palvelujamme (‚Äúviestint√§tiedot‚ÄĚ). Viestint√§tiedoiksi lasketaan viestihistoriasi, pyynt√∂si sek√§ asiakaspalvelumme kanssa asiointi. Voima Gold on n√§iden viestint√§tapahtumien toinen osapuoli. Voimme tarkastella tai muuten k√§sitell√§ kaikkea viestint√§tietoihin kuuluvien viestien sis√§lt√∂√§ ja metatietoa. Viestint√§tiedot voivat lis√§ksi koskea seuraavanlaista tietoa: s√§hk√∂postiosoite, puhelinnumero, IP-osoite, koko nimi sek√§ audio-/videotiedostot. Viestint√§tiedot ovat per√§isin sinulta. Niit√§ voidaan k√§sitell√§ sinun kanssasi viestimisen, arkistoinnin sek√§ asiakaspalvelumme ynn√§ muiden palvelujemme parantamisen yhteydess√§. Oikeudellisen perusteen k√§sittelylle tuo meid√§n tai kolmansien osapuolien oikeutetut edut - toisin sanoen sek√§ asiakkaidemme parempi palvelu ett√§ petosten, rahanpesun, rikollisen toiminnan ja muiden palvelujen v√§√§rink√§yt√∂n ennaltaehk√§isy.

2.9. Voimme k√§sitell√§ sit√§ tietoa, joka kertyy tilatessasi s√§hk√∂posti- ja tekstiviesti-ilmoituksiamme ja/tai tiedotteitamme (‚Äúilmoitustiedot‚ÄĚ). Ilmoitustiedot voivat koskea seuraavaa tietoa: s√§hk√∂postiosoite, puhelinnumero ja koko nimi. Ilmoitustietoja voidaan k√§ytt√§√§ seuraaviin tarkoituksiin: markkinointi, olennaisten ilmoitusten ja/tai tiedotteiden l√§hett√§minen sinulle. Oikeudellisen perusteen k√§sittelylle tuo suostumuksesi sek√§ oikeutettu etumme asiakkaidemme kanssa viestimiseen sek√§ suoramarkkinointiin. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ottamalla meihin yhteytt√§ tai klikkaamalla l√§hett√§m√§mme s√§hk√∂postin yhteydess√§ olevaa peruutuslinkki√§.

2.10. Yllä olevaan toimintaan liittyen voimme suorittaa profilointia, joka perustuu palvelujemme käyttöön sekä niiden yhteydessä antamaasi tietoon ja/tai muilta henkilötietojen käsittelijöiltä saatuun tietoon. Mikäli havaitsemme laittomalta, vahingolliselta tai vaaralliselta vaikuttavaa toimintaa, voivat automaattiset prosessit rajoittaa palveluihimme pääsyä tai jopa estää sen kokonaan. Käsittelemme tätä tietoa lain noudattamiseksi sekä oikeutetun etumme vuoksi - toisin sanoen sekä petosten, rahanpesun, rikollisen toiminnan tai muun palvelujen väärinkäytön ennaltaehkäisemiseksi että tuotteidemme ja palvelujemme optimoimiseksi.

2.11. Voimme käsitellä tietojasi tarpeen mukaan oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi sekä tuomioistuimen käsittelyssä että sen ulkopuolella. Oikeudellisen perusteen tälle käsittelylle tuo oikeutettu etumme - toisin sanoen meidän oikeuksiemme, sinun oikeuksiesi sekä muiden oikeuksien turvaaminen ja puolustaminen.

2.12. Saatamme myös tarvita ja käsitellä henkilötietojasisilloin, kun laki tai sinun/toisen luonnollisen henkilön elintärkeät edut niin vaativat. Lisäksi henkilökohtaisia tunnistetietojasi ja muita vastaavia henkilötietojasi saatetaan käsitellä rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen ennaltaehkäisemiseksi. Samoin niitä voidaan käyttää rahanpesun, terrorismin rahoittamisen tai niiden yhteydessä käytettyjen varojen tai rikoshyödyn tuottaman rikoksen syytteeseen asettamiseksi.

2.13. Kaikki yllä mainitut tietoryhmät saattavat sisältää tietoa, joka ei ole henkilöitävissä sinuun, jolloin kyseistä tietoa ei lasketa henkilötiedoksi.

2.14. Jotkut käyttäjät saattavat tuoda julkisesti ilmi henkilökohtaista tai arkaluontoista tietoa itsestään palvelujemme normaalin käytön yhteydessä. Näin voi tapahtua julkisilla alustoilla toimimisen yhteydessä tai mikäli aikaisempaa henkilökohtaista toimintaa tehdään julkiseksi. Sellainen tieto, joka on vapaaehtoisesti jaettu palvelujemme tai kolmannen osapuolen palvelujen julkisesti näkyvillä olevissa osioissa, on julkista tietoa. Voimme käsitellä tällaista jakamaasi tietoa kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamisen ja meidän sekä kolmansien osapuolien oikeutettujen etujen perusteella. Kyseessä olevat oikeutetut edut koskevat palveluntarjontaa sekä petosten, rahanpesun, rikollisen toiminnan tai muun palvelujen väärinkäytön ennaltaehkäisemistä, paljastamista ja tutkintaan saattamista. Lisäksi mikäli tuot tällaista tietoa vapaaehtoisesti julki, menetät näiden tietojen yksityisyyttä koskevat oikeudet. Samalla voit mahdollisesti altistua enemmän ei-toivotulle viestinnälle kuten roskapostille.

2.15. Mikäli jaat henkilökohtaisia tunnistetietojasi julkisesti, muut saattavat käyttää tai jakaa sitä tietämättäsi. Lisäksi hakukoneet voivat indeksoida näitä tietoja. Näin ollen pyydämme sinua harkitsemaan tarkoin, haluatko jakaa mitään henkilökohtaisena pitämääsi tietoa palvelujemme kautta lähettämässäsi sisällössä tai viestinnässä.

3. Henkilötietojesi luovuttaminen muille

3.1. K√§yt√§mme toisinaan henkil√∂kohtaisten tietojen k√§sittelyss√§ ulkoisia palveluita (‚Äúhenkil√∂tietojen k√§sittelij√§t‚ÄĚ). Kun t√§llainen k√§sittely tapahtuu rekisterinpit√§j√§n lukuun, noudatamme asetuksen (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus) mukaista menettely√§, joka varmistaa rekister√∂ityjen oikeuksien turvaamisen.

3.2. Voimme käyttää henkilötietojen käsittelijää henkilötietojen ja virallisten tunnistetietojen käsittelyssä silloin, kun varmistamme käyttäjiemme henkilöllisyyden henkilöllisyysasiakirjojen varmentamiseen ja kasvojentunnistukseen käytettävän teknologian avulla. Henkilötietojen käsittelijä voi kerätä sinusta seuraavaa tietoa: koko nimi, kansalaisuus, syntymäaika, sukupuoli, henkilötunnus, verotunniste, sähköpostiosoite, puhelinnumero, IP-osoite, passitiedot, ajokortin tiedot ja henkilökortin tiedot. Tämän lisäksi henkilötietojen käsittelijä voi kerätä kuvallista tai videoitua tietoa sinusta kasvojen tunnistamiseksi tai sen varmistamiseksi, että kyseessä on elävä ihminen (eng. liveness check). Oikeudelliset perusteet henkilötietojen ja virallisten tunnistetietojen käsittelylle on esitelty aikaisemmin luvussa 2.

3.3. Voimme käyttää henkilötietojen käsittelijää käyttötiedon käsittelyyn sekä kerätäksemme, analysoidaksemme ja hyödyntääksemme käyttäytymistilastoja bisnesanalyyttisessa tarkoituksessa että jäljittääksemme, kerätäksemme ja korjataksemme erinäisiä palvelinvirheitä. Henkilötietojen käsittelijä voi kerätä sinulta seuraavaa tietoa, jota käytetään muodostamaan dataa palvelujemme käytöstä: sähköpostiosoite, IP-tunnus ja maakoodi.. Palvelinvirheviestit ovat harvinaisia, mutta ne voivat sisältää IP-osoitteesi. Käyttötiedon käsittelyn lailliset perusteet on lueteltu luvussa 2.

3.4. Voimme käyttää henkilötietojen käsittelijää ilmoitustietojen käsittelyssä, kun lähetämme sähköposti- tai tekstiviestejä käyttäjillemme. Ilmoitustietojen käsittelyn lailliset perusteet on lueteltu luvussa 2.

3.5. Tässä luvussa lueteltujen henkilötietojen luovutusten lisäksi voimme lisäksi luovuttaa tietojasi seuraaville tahoille: 1) Voima Goldin tilintarkastajille, lakimiehille, kirjanpitäjille, konsulteille ja muille ammatillista neuvoa antaville tahoille, sikäli kun luovutus on ammatillisen neuvonnan, palvelujemme parantamisen ja/tai mahdollisen oikeudenkäynnin tai riskien hoitamisen kannalta riittävän tarpeellista. 2) Lainvalvontaviranomaisille, tietosuojaviranomaisille, valtion virkamiehille ja muille viranomaisille, mikäli luovutus on tarpeellinen lain, haasteen, oikeuden päätöksen tai muun laillisen menettelyn näkökulmasta taikka mikäli koemme luovutuksen olevan tarpeellista vahingon tai taloudellisen tappion ennaltaehkäisemiseksi, laittomaksi epäillyn toiminnan ilmoittamiseksi tai sellaisen teon tutkimisen kannalta, joka on rikkonut käyttöehtojamme tai tietosuojaselostettamme.

4. Henkilötietojesi kansainväliset siirrot

4.1. Tallennamme tietojasi pääasiassa Euroopan talousalueen sisällä. Kuitenkin joissakin palvelujemme ominaisuuksien tai vaatimuksien tapauksessa tietojasi saatetaan siirtää kolmannen osapuolen palveluntarjoajille ETA:n ulkopuolelle. Niissä tapauksissa, joissa palveluntarjoajat toimivat asetuksen (EU) 2016/679 ulkopuolella, tiedonsiirtoa suojaa Euroopan komission hyväksymät tietosuojaa koskevat mallilausekkeet tai Privacy Shield -järjestely.

5. Henkilötietojen säilyttäminen ja poistaminen

5.1. Tässä luvussa luetellaan tietojen säilyttämiseen ja poistamiseen liittyvät käytäntömme, joiden tarkoitus on suojata käyttäjän oikeutta tulla unohdetuksi.

5.2. Mitään käsittelemäämme henkilötietoa ei säilytetä kauempaa kuin on tarpeen.

5.3. Käyttäjä voi pyytää tietojensa poistamista ottamalla meihin yhteyttä verkkosivujemme tai dpo@voimagold.com kautta.

5.4. Säilytämme ja poistamme tietojasi seuraavasti:

5.5. Toisinaan emme pysty etukäteen varmentamaan, kuinka kauan tietojasi säilytetään. Tällaisissa tapauksissa määritämme säilytysajan sen perusteella, kuinka kauan tarvitsemme tietoja palvelujen tarjoamiseen, maksujen vastaanottamiseen, asiakaspalveluun liittyvien ongelmien ratkaisemiseen tai muihin asioihin liittyen - esimerkiksi tilintarkastuksellisista tai oikeudellisista syistä.

5.6. Näistä ehdoista huolimatta voimme pitää tietojasi tarpeen vaatiessa joko oikeudellisista syistä tai sinun taikka toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi.

6. Oikeutesi

6.1. Tähän lukuun olemme koonneet tärkeimmät tietosuojalain suomat oikeutesi. Koska haluamme pitää tämän selosteen niin tiiviinä ja helposti saatavilla kuin mahdollista, emme ole sisältäneet kaikkia yksityiskohtia tähän lukuun. (Jotkut oikeuksista ovat monimutkaisia, ja niiden saatavuuteen voi liittyä rajoitteita - tietojen käsittelyn oikeudellisesta perusteesta riippuen.) Hyödyllistä lisätietoa löydät itse tässä mainittujen lakien sisällöistä ja sääntelyviranomaisten antamista ohjeistuksista.

6.2. Tärkeimmät tietosuojalain suomat oikeutesi ovat:

(a) oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus vahvistaa, käsittelemmekö henkilötietojasi ja - mikäli näin on - saada pääsy kyseisiin tietoihin. Me toimitamme sinulle jäljennöksen henkilötiedoistasi, mikäli tämä ei vaikuta muiden oikeuksiin ja vapauksiin. Ensimmäinen jäljennös toimitetaan ilmaiseksi, mutta sen jälkeen jäljennökset voivat aiheuttaa kustannuksia. Voit pyytää henkilötietojasi ottamalla meihin yhteyttä joko verkkosivujemme tai dpo@voimagold.com kautta.

(b) oikeus oikaista tietoja

Sinulla on oikeus oikaista epätarkat tai virheelliset henkilötiedot. Käsittelyn tarkoituksesta riippuen sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia tietojasi. Voit korjata tai päivittää joitain tietojasi käyttäjätilisi kautta.

(c) oikeus poistaa tiedot

Sinulla on oikeus poistaa henkilötietosi. Olemme kuvanneet henkilötietojen säilytys- ja poistamiskäytäntömme luvussa 5.

(d) oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyämme. Ellei yleinen etu tai meihin liittyvä julkisen vallan käyttäminen - kuten rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen vastaisen lainsäädännön velvoitteiden noudattaminen - toisin vaadi, mukaudumme mahdolliseen vastustamiseen. Vastustaessasi lopetamme tietojesi käsittelyn, ellemme voi esittää vakuuttavaa oikeudellista perustetta käsittelyn jatkamiselle, kuten oikeusvaateiden laatiminen, esittäminen tai puolustaminen.

(e) oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sikäli kun henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on ollut suostumus tai sopimus ja käsittely on automatisoitua, sinulla on oikeus saada henkilötietosi meiltä jäsennellyssä, yleisesti käsitellyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Tämä oikeus ei kuitenkaan päde siinä tapauksessa, mikäli se vaikuttaisi haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

(f) oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Mikäli koet, että henkilötietojesi käsittely on tietosuojalakien vastaista, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle. Voit tehdä valituksen siinä EU:n jäsenvaltiossa, jossa asut, työskentelet tai jossa väitetty rikkomus tapahtui.

(g) oikeus peruuttaa suostumus

Sikäli kun henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on ollut suostumus, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Peruutus ei vaikuta peruuttamista edeltäneen käsittelyn laillisuuteen.

6.3. Yllä mainitun sitä rajoittamatta, voimme pyytää lisätietoa tai muuten käyttää kohtuullisia keinoja käyttäjän henkilöllisyyden tunnistamiseksi, mikäli meillä on kohtuullinen syy epäillä sellaisen käyttäjän henkilöllisyyttä, joka käyttää alaluvussa 6.2 viitattuja oikeuksiaan, tai mikäli koemme tämän turvallisuussyistä tarpeelliseksi.

6.4. Voit käyttää kaikkia henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Mitä tietojen poistamisoikeuteen tulee, käyttäjät voivat myös pyytää tilinsä poistamista verkkosivujemme kautta.

7. Evästeet

(a) Mitä evästeet ovat?

Kuten verkkosivustot yleens√§, my√∂s meid√§n sivumme k√§ytt√§v√§t ev√§steit√§. Ev√§steet ovat pieni√§, selaimeesi tallennettavia tiedostoja, joiden tarkoituksena on k√§ytt√§j√§kokemuksesi parantaminen sek√§ tiettyjen ominaisuuksien kuten todentamisen mahdollistaminen. T√§ss√§ luvussa kerrotaan, mit√§ tietoja ev√§steet ker√§√§v√§t, kuinka me k√§yt√§mme t√§t√§ tietoa ja miksi toisinaan tallennamme ev√§steit√§. Kerromme my√∂s, kuinka ev√§steiden tallennuksen voi est√§√§ - t√§m√§ voi tosin huonontaa tai jopa ‚Äúrikkoja‚ÄĚ tiettyj√§ sivuston toimintaan liittyvi√§ elementtej√§.

Ev√§steet ovat joko ‚Äúpysyvi√§‚ÄĚ tai ‚Äúistuntokohtaisia‚ÄĚ. Pysyv√§t ev√§steet ovat selaimen omia, ja niit√§ s√§ilytet√§√§n tiettyyn aikarajaan asti, ellei k√§ytt√§j√§ poista niit√§ t√§t√§ ennen. Istuntokohtaiset ev√§steet s√§ilyv√§t vain istunnon loppuun saakka - eli siihen asti, kun k√§ytt√§j√§ sulkee selaimen.

Tavallisesti evästeet eivät sisällä käyttäjää yksilöivää tietoa. Tästä huolimatta evästeiden kautta saatuja tietoja voi mahdollisesti yhdistää henkilötietoihin.

(b) Käyttämämme evästeet

Jos luot tilin palvelussamme, tulemme käyttämään evästeitä kirjautumisprosessissa, yleishallinnossa sekä palvelujemme väärinkäytön ennaltaehkäisyssä.

Kun kirjaudut tilillesi, käytämme evästeitä sisäänkirjautumisesi muistamiseksi. Näin sinun ei tarvitse sisäänkirjautua joka kerta, kun poistut sivustolta. Nämä evästeet poistetaan yleensä uloskirjautuessasi, jotta sivuston rajattuja toimintoja voisi käyttää pelkästään sisäänkirjautuneena.

Kun annat tietoja esimerkiksi yhteydenottolomakkeen, kommenttikenttien tai muiden lomakkeiden kautta, evästeet voivat tallentaa käyttäjätietojasi tulevaa viestintää ajatellen. Hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi sinulla on mahdollisuus säätää sivuston toimintaa mieltymystesi mukaiseksi. Jotta mieltymyksesi voitaisiin muistaa, on ne tallennettava evästeisiin aina kun käytät sivustoa.

Käytämme kumppanuusohjelmaa, ja sen osana eri kumppanit mainostavat sivustoamme ja palvelujamme. Näin ollen käytämme evästeitä seuraamaan, kuinka moni käyttäjä saapuu sivustollemme kumppaniemme kautta, jotta voimme maksaa näille asiaankuuluvasti. Lisäksi mikäli olet kumppaniltamme tekemän oston yhteydessä oikeutettu bonuslisiin, käytämme evästeitä myös tämän tiedon antamiseksi.

(c) Palveluntarjoajamme käyttämät evästeet

Käytämme Google Analytics ja HubSpot Analytics -palveluita verkkosivujemme käytön analysoimiseksi. Nämä palvelut keräävät kävijäseurantaan liittyvää tietoa evästeiden avulla. Sivustoomme liittyvää tietoa käytetään verkkosivujemme käyttöön liittyvien raporttien tekemiseen sekä käyttäjäkokemuksesi parantamiseen. Näitä evästeitä voidaan käyttää esimerkiksi seuraamaan, kuinka kauan asioit sivustolla ja millä sen osioilla vierailet.

(d) Evästeiden hallinta

Voit estää evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia (lisätietoja löydät selaimesi Ohje-osiosta). Evästeiden estäminen voi estää joidenkin tämän sivuston toimintojen ja ominaisuuksien käytön.

8. Yhteystietomme

8.1. Henkilötiedoistasi vastaava rekisterinpitäjä on Voima Gold Oy. Mikäli sinulle tulee kysyttävää tästä selosteesta, oikeuksistasi tai tiedonkäsittelykäytännöistämme, ota yhteyttä Voima Goldin asiakaspalveluun tai tietosuojavastaavaan.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Voima Gold Oy / Tietosuojavastaava
Bulevardi 5
00120 Helsinki
dpo@voimagold.com