Voima
October 9, 2020

Tekoja tutkimusten sijaan - Voima lopettaa Insightin

Voima suuntaa eteenpäin, ja Insight tulee jäämään osaksi Voiman arvokasta historiaa.

Voima työstää paraikaa kokonaisvaltaista designin ja viestinnän uudistusta. Osana tätä ratkaisua olemme päättäneet lakkauttaa Insight-osion, eli tulevilla, uusilla verkkosivuillamme kyseistä sisältöä ei enää ole saatavilla.

Insight perustettiin vuoden 2019 alkupuoliskolla tarjoamaan asiakkaillemme ja sivustomme vierailijoille pääosin englanninkielisiä tutkimuksia, kommentteja ja katsauksia kulta- ja rahoitusmarkkinoista. Tämä lupaus piti, ja osion pääkirjoittaja Jan Nieuwenhuijs onkin tuonut laadukkaalla tutkimuksellaan sivuillemme runsaasti kävijöitä.

Voima on kuitenkin tullut siihen pisteeseen, että tulevaisuuden markkinailmiöiden ja muiden tahojen toimien raportointi ei vastaa enää yrityksemme päämääriä. Nyt on ehdottoman tärkeää keskittyä päätuotteeseemme Voima Accountiin ja siihen, kuinka luoda lisää arvoa asiakkaillemme. Yksityiskohtaiset analyysit ja raportit eivät tietenkään ole merkityksettömiä, mutta me Voimalla aiomme jatkossakin panostaa nimenomaan ratkaisukeskeisyyteen.  

Me suuntaammekin nyt eteenpäin, ja Insight jää yhdeksi osaksi Voiman arvokasta historiaa.

Jos Insightin kaltainen sisältö kiinnostaisi sinua vastaisuudessakin, Jan aikoo jatkaa kirjoitustensa julkaisemista englanniksi osoitteessa https://thegoldobserver.substack.com. Me puolestamme kiitämme Jania hyvästä työstä ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä.

Voima

Voima

Tilaa Voima Insight
Kiitos tilauksestanne. Lähetimme sähköpostiisi varmistus viestin. Varmistaaksenne tilauksen, painakaa linkkiä sähköpostissanne.
Jokin meni pieleen. Yritä uudelleen.

Voima Accountilla voit ostaa fyysistä kultaa

Avaa ilmainen tili tänään
Luo Tili
Voima Gold LTD
Y2843889-9
Bulevardi 5
00120 Helsinki
Finland
Contact
contact@voimagold.com
+358 9 612 1917
ma-pe 9.00-17.00
© 2020 Voima Gold LTD
Mikään Voiman verkkosivuilla tai palveluissa ilmaistu viesti ei ole kultaan liittyvä sijoitusneuvo. Verkkosivujen kultaa käsittelevien kirjoitusten ja julkaisujen tarkoitus on lisätä yleistä tietoisuutta kultaan ja kultamarkkinaan liittyen. Voiman verkkosivut ja palvelu eivät sisällä arvioita kullan tulevaan tai nykyiseen arvoon, mihinkään kultaan liittyvään tuotteeseen tai palveluun liittyen tai epäsuorasti suosittele tai kehota mitään sijoitusstrategiaa.
Käytämme sivulla evästeitä käytön helpottamiseksi ja käyttökokemuksen parantamiseksi.
Lue lisää
Hyväksy
Hylkää